Życie to Arma
Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Dziś (17.06.2018) o godzinie ok. 13:30 grając na serwerze byłem świadkiem policyjnych przekrętów w wykonaniu SmaQ i Mateusz Skorski. Smaq przez cały czas odholowywał swoje auto a Mateusz Skorski wystawił fałszywy list gończy za graczem Artur Cain https://imgur.com/xs7tP26
Czy ma pan dowody że robiłem to bez przerwy ?
Zrobiłem to jedyne 2 razy pod rząd i proszę o udowodnię
Pozdrawiam
Akurat screena nie posiadam ale jest jeszcze 1 świadek który grał na serwerze i było to więcej niż 2 razy
Proszę o screen shot albo nagranie
Jeżeli nie masz to to jest bezpodstawne oskarżenie i odcholowywanie pojazdów swoich i innych nie jest zabronione pozdrawiam
Wiadomość dodana po 01 min 51 s:
Polecam przeczytać regulamin zanim coś napiszesz bez poparcia
No niestety takowego nie posiadam ale jeśli chodzi o Mateusza Skorskiego to sam się zgodzisz że jest winny ponieważ byliście tylko wy 2 na serwerze
Z tym tam i jestem tego świadkiem i sam mam 1 . A co do tych odcholowań
17. Policjant może odholować pojazd w sytuacji gdy:
- Właściciel o to prosi.
- Jest zaparkowany w niewłaściwym miejscu.
- Blokuje drogę.
- Stwarza niebezpieczeństwo dla ruchu drogowego.
- Jest on kradziony lub jego kierowca został aresztowany.
Wiadomość dodana po 02 min 49 s:
Właścicielem bylem ja i nie obecny na serwerze policjant który zostawił 2 samochody
Akurat masz farta że nie chciało mi sie screena robić ale i tak pewnie w Server Logu wszystko jest .
Człowieku ty chyba nie umiesz czytać farta ty masz jak zaraz skargę na ciebie napiszę co ty i twój koleszka pisałeś o mnie do Artura caina
Wiadomość dodana po 01 min 43 s:
Przeczytaj regulamin zanim napiszesz skargę bo sam się teraz przyznajesz do jego nie znajomości
Wiadomość dodana po 02 min 52 s:
17. Policjant może odholować pojazd w sytuacji gdy:
- Właściciel o to prosi.
- Jest zaparkowany w niewłaściwym miejscu.
- Blokuje drogę.
- Stwarza niebezpieczeństwo dla ruchu drogowego.
- Jest on kradziony lub jego kierowca został aresztowany.
ciekawe co pisałem do Artura Caina no pisałem na cb bardzo dużo było to tak
"Zabiłeś kogoś ? -Nie nikogo - aha bo list gończy za tobą jest - Panie ja nikogo nie zabiłem - ok to ja na forum napisze "
Tyle tylko pisałem z Cainem więc wiesz se możesz straszyć.
Strony: 1